Ny juleprofil i nettbutikken.

Modeste nettbutikk

Hei!

Helt siden jeg startet opp nettbutikken , har jeg vært på utkikk etter tegninger som kan “piffe” opp websiden, Facebooksiden og til andre sosiale medier.

For noen år siden ble jeg gjennom venner i Trøndelag presentert for en ung trønder, Jens A. Larsen Aas , som brukte hele sin tid på å lage illustrasjoner og hadde planer om utdanning i den retning. Jeg ble mektig imponert over hva han lagde den gangen. Han reiste så til USA for mer utdanning etter videregående skole. Da jeg nylig fikk se hjemmesiden med tegninger og design han har laget i USA, sendte jeg en forespørsel om han kunne tenke seg å ta et oppdrag for nettbutikken. Dette sa han ja til. Resultatet er jeg kjempefornøyd med. Jeg beskrev hva jeg kunne tenke meg av illustrasjoner og han tok oppdraget på strak arm. Jeg fikk illustrasjonene akkurat som jeg ville ha dem.

 

Modeste nettbutikk
Header Modeste nettbutikk

 

Flyer modeste nettbutikk
Modeste nettbutikk, flyer

 

Modesteblogg
Header til Modesteblogg

 

Modeste nettbutikk
Header til Facebooksiden


Jens A. Larsen Aas er illustratør og designer.
Han har nylig avsluttet en bachelorgrad i illustrasjon fra Academy of Art University i San Francisco.
Han er nå flyttet hjem igjen til Norge og startet et eget firma. Du kan se mer av arbeidet hans her: http://www.jensalarsenaas.com

Jens A. Larsen Aas illustrerer allerede barnebøker for Cappelen Damm og Gyldendal, med den nylig utgitte “En bror for mye” av Linde Hagerup som sin første bok. Det kommer flere utgivelser i 2017 med illustrasjoner av Jens A. Larsen Aas. 

Det er utrolig moro å ha en nettbutikk med litt særpreg. Nå kan jeg glede meg hver dag over syngende fugler når jeg logger meg på jobben. For når en driver nettbutikk blir det mye onlinejobbing med tall og dokumenter.

Ha en kjempefin dag!

Norunn.

CEO Modeste

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *